در دنیای آزاد و پررقابت فریلنسینگ، مهم نیست که چند سال تجربه داری، چند پروژه موفق انجام دادی یا چند جایزه برنده شدی. مهمترین چیزی که برای موفقیتت نیاز داری، برند شخصی قوی است.
برند شخصی چیزی فراتر از لوگوت یا کارت ویزیتته. این چیزیه که تو رو از بقیه فریلنسرها متمایز میکنه و به مشتریها نشون میده که تو کی هستی و چه ارزشی برایشون داری.
اولین قدم: شناخت مشتریهای ایدهآلت
قبل از اینکه شروع کنی به ساختن برند شخصیات، باید بدونی که مشتریهای ایدهآلت چه کسانی هستند. این افراد چه نیازهایی دارند؟ چه ویژگیهایی در یک فریلنسر به دنبال هستند؟ و چطور میتوانی خودت رو بهشون معرفی کنی که بهت اعتماد کنن و ازت کار بگیرند؟
دومین قدم: تعریف خودت
تو به چه چیزهایی اعتقاد داری؟ چه ویژگیهای منحصربهفردی داری که دیگران ندارند؟ چه چیزی تو رو خوشحال میکنه و چه چیزی تو رو به چالش میکشه؟ وقتی این سوالها رو جواب بدی، میتونی برند شخصی خودت رو بسازی که منحصر به فرده و با تو همخوانی داره.
سومین قدم: پورتفولیوی قدرتمند
پورتفولیوی تو، پنجرهای به دنیای کار و مهارتهای توست. مطمئن باش که بهترین کارهایت رو توش نشون دادی و توضیحات کاملی از هر پروژهای که انجام دادی، نوشتی. اینطوری مشتریها میتونن ببینن که تو واقعاً چه کسی هستی و چه کاری میتونی برایشون انجام بدی.
چهارمین قدم: وبسایت جذاب
وبسایت تو، مرکز برند شخصیته. باید حرفهای، کاربرپسند و زیبا باشه. مطمئن باش که پورتفولیوی تو، خدماتی که ارائه میدی، سوابق، تجربه و تخصصت رو نمایش بده.
پنجمین قدم: شبکهسازی و همکاری
روابط با سایر فریلنسرها و متخصصان صنعت میتونه به تو کمک کنه که برند شخصیتو قویتر کنی و مشتریان جدید پیدا کنی. در رویدادهای صنعت شرکت کن، توی انجمنهای آنلاین فعالیت کن و دنبال فرصتهای همکاری با دیگران باش.
ششمین قدم: همسو بودن
همسو بودن، کلید موفقیته. مطمئن باش که برند شخصی تو در همه پلتفرمها (وبسایت، شبکههای اجتماعی، ایمیلها و غیره) یکسان باشه. اینطوری مشتریها همیشه میدونن که با چه کسی سر و کار دارند و به تو اعتماد بیشتری خواهند کرد.
بدون دیدگاه